Επικοινωνία
Χάρτης ιστοτόπου
 
Αρχική Η εταιρεία Υπηρεσίες Αρχεία Νέα-Ενημέρωση Επικοινωνία
Αναζήτηση :
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι Yπηρεσίες Yγείας και Aσφάλειας της Eργασίας είναι απαραίτητες για τη σύγχρονη, αποδοτική και ασφαλή λειτουργία των επιχειρήσεων. Προστατεύουν τους εργαζόμενους από τους επαγγελματικούς κινδύνους και τις επιχειρήσεις από τις συνέπειες πιθανών ατυχημάτων.

Η πρόληψη του επαγγελματικού κινδύνου και η εξασφάλιση των συνθηκών εργασίας που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές υγείας και ασφάλειας, αποτελούν ταυτόχρονα και τις προϋποθέσεις για την αποδοτικότερη και πιο παραγωγική δραστηριότητα κάθε εργαζόμενου. Η υγεία και ασφάλεια στην εργασία δεν είναι μόνο τυπική-νομική υποχρέωση, αλλά προστιθέμενη αξία για κάθε επιχείρηση.

 

Η NOVA ΕΞΥΠΠ διαθέτει πλειάδα έμπειρων Τεχνικών Ασφαλείας & Ιατρών Εργασίας που βοηθούν την επιχείρηση να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις. Το εκτενές πελατολόγιο μας, έχει δώσει τη δυνατότητα εξειδίκευσης στους Τεχνικούς Ασφαλείας και τους Ιατρούς Εργασίας. Καλύπτοντας επιχειρήσεις όλων των κλάδων (παροχής υπηρεσιών – τράπεζες – πολυκαταστήματα – βιομηχανία – τρόφιμα – εστίαση - τεχνικά έργα - πετρελαιοειοειδή κ.ά.), καθώς και μονάδες με σύνθετες λειτουργίες (όπως νοσηλευτικά ιδρύματα), οι συνεργάτες μας (Τεχνικοί Ασφαλείας και Ιατροί Εργασίας) διαθέτουν εξειδικευμένη γνώση για την αντιμετώπιση του επαγγελματικού κινδύνου με την ιδιαιτερότητα που παρουσιάζει κάθε εγκατάσταση, ανάλογα με τη δραστηριότητά της.

Ο Τεχνικός Ασφαλείας και ο Ιατρός Εργασίας είναι σύμβουλοι της επιχείρησης, είναι άμεσοι και αξιόπιστοι συνεργάτες.

Οι συνεργάτες και το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να δώσει λύσεις στα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν καθημερινά στους χώρους εργασίας για την υγεία & ασφάλεια των εργαζομένων, πέραν της τυπικής υποχρέωσης για την παρουσία του Τεχνικού Ασφαλείας και του Ιατρού Εργασίας κατά τις ώρες του εγκεκριμένου προγράμματος επισκέψεων.

 

 

 

 
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Νομοθεσία
Συχνές Ερωτήσεις (FAQs)
Χρήσιμα Έντυπα
Νέα-Ενημέρωση
24-10-2014
Κατάργηση Υποχρέωσης εφοδιασμού ΜΕ με πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας
17-09-2013
Επιβολή προστίμου για τη μη επίδειξη πιστοποιητικού ελέγχου για ανυψωτικά μηχανήματα, ανά μηχάνημα έργου
28-08-2013
Πρόγραμμα Εξωστρέφεια και Ανταγωνιστικότητα (II)
Τεχνικός Ασφαλείας

Ιατρός Εργασίας

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Εκπαίδευση

Οργανισμός
Υπηρεσίες
Χρήσιμα
Στοιχεία επικοινωνίας
NOVA ΕΞ.Υ.Π.Π. Ε.Π.Ε.
Προφήτη Ηλία 5, Κιλκίς
Τ.Κ. 61100
Τηλ. 23410-76380
Fax. 23410-76381
e-mail: info@novaexypp.com
Copyright NOVA ΕΞΥΠΠ Ε.Π.Ε. © 2015
Ανάπτυξη: dbotsis